19-01-07

Big Brother, afvoeren die zever

Alle, daar gaan we weer, het domste programma van de '' Reality Soaps '' Big Brother zoekt weer nieuwe kandidaten, voor , God bespare het ons, weeral een nieuwe reeks.
En ik die dacht dat we ervan af waren, sh*t. Jaja, het zal weeral eens straffer worden dan de vorige reeksen, jaja 't zal wel. Nu gaan ze het doen met koppels, dat hebben we nog niet gehad, wat zal het volgende zijn, met trio's misschien ?? Of misschien met buitenaardse wezens en dan nog liefst in een ander zonnestelsel, dan kunnen ze daar blijven voor mijn part.

De would be / wish to be BV 's zullen weer een paar maand het scherm teisteren, de enige reeks die ik nog de moeite vond was de eerste reeks, met Bart en Katrijn en Spillie enzo, die waren tenminste hun eigen persoon, die speelden geen toneel en deden zich niet voor zoals ze dachten goed over te komen bij de kijkers.
Al de rest die erna kwamen hadden maar 1 doel, zolang mogelijk met alle middelen in de serie blijven om daarna '' iets in de media te doen'' of zanger te worden. Het weze hen gegund natuurlijk, maar een paar maand onnozel doen in één of ander stom programma volstaat nog altijd niet om bekend te blijven, daarvoor moet men iets in zijn mars hebben, wat van de meeste kandidaten niet gezegd kan worden.

In alle geval, voor de geinteresseerden, men kan zich inschrijven op de website van Kanaal 2 www.kanaaltwee.be

bigbrother2

19:22 Gepost door ja sante in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Welkom & véél succes met je blog!

Gepost door: Patrick | 19-01-07

Miserie in Engeland volledig akkoord
zo een zever programma kijk maar ens naar de Engelse Big Brother daar is het ook al miserie,vanwege racistische uitspraken van een deelnemer

Gepost door: Erwin | 20-01-07

De commentaren zijn gesloten.